Gezamenlijke inbreng Kernachtig Groesbeek tijdens Begrotingsraad (4/6)

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 17:46

Het bouwen van woningen is een must. Hier zal iedere partij het volmondig mee eens zijn. Het hebben van locaties is natuurlijk van groot belang maar het communiceren over de plannen en met de initiatiefnemers laat wat ons betreft nog al eens te wensen over.

Hennie Eikholt was namens de Groesbeekse Volkspartij, VOLG en Sociaal Groesbeek de woordvoerder van de motie. 'Tijdens de Begrotingsraad hebben wij een motie ingediend waarin we pleiten voor een betere communicatie omtrent de woningbouw. We willen namelijk dat woningbouw vlot gerealiseerd wordt en dat alle partijen in dit traject serieus genomen worden.
Kortgezegd willen we dat de regie op de communicatie rondom bouwprojecten vanaf het eerste moment adequaat opgepakt wordt.'

In de discussie hebben we goed ons punt kunnen maken. Omdat we gedurende de vergadering erachter kwamen dat er geen meerderheid te behalen viel, hebben we de motie ingetrokken. We blijven keihard knokken voor een betere en heldere communicatie rondom bouwprojecten, adequaat en vanaf het eerste begin!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.